مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ایرانسل

با سلام. برادر من اسفند ماه سیم کارت رندی را با استعلام و اعتبار سنجی در نمایندگی جیحون به قیمت 22 میلیون تومان خریداری کرده. ولی بعد از مدتی سیم کارت از دسترس ایشون خارج شده. وقتی علت رو پرسیدیم گفتن مالک اولیه سیم کارت در آذر ماه شکایتی علیه نفر دوم تنظیم کرده، بهمین دلیل سیم کارت به ایشان تحویل داده شده. ما نفر نهم این خرید و فروش هستیم.
بنظر شما ما باید از چه کسی شکایت کنیم؟
ایرانسل که با وجود استعلام این سیم کارت را بدون اطلاع ما از دسترس ما خارج کرده.
درصورتیکه از اول باید متوجه مشکل دار بودن این سیم کارت میشد چون مالک گفت به ایرانسل و واسطه این خرید و فروش اطلاع داده بودم!
یا نفر واسطه که از مشکل دار بودن سیم کارت مطلع بوده و پول به دستگاه پوز او واریز شده؟
یا مالک شیرازی سیم کارت که نفر هشتم بوده؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

واسطه و فروشنده به نظر من