مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام برای شخصی به مدت یکسال بازاریابی کرده ام. با ایشان به علت بد حسابی مشتریان اختلافاتی داشتیم که حل شد. بنده از ایشان جدا شده و در جای دیگری مشغول گشتم بعد از مدت 6ماه ایشان با ساخت رسید از دفتر خدمات قضایی ابلاغ نمودند که 48 ساعت مهلت داری تا 60 کارتن جنسی که از من گرفتی را برگردانده یا پولش را بدهی. بنده جوابی نداده و بعد از مدت 2 هفته یک اظهارنامه از کلانتری برای جلسه صلح و سازش دریافت کردم. عاجزانه تقاضای مشاوره و راه حل نسبت به این تهمت و افترا و ساخت رسید کذب از طرف ایشان را دارم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه از نظر شما رسید ایشان ساختگی میباشد طی یک لایحه کتبی جعلی بود آنرا اعلام و تقاضای کارشناسی نسبت به رسید داشته باشید. ضمنا میتوانید شکایت کیفری جعل را مطرح نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اینکه تقاضای سازش نموده شایدنظرش خیرباشد،درهرحال جلسه دادگاه شرکت کنیدحرفش راگوش کنیددرصورتی که سندی ارائه نموده باشدواین سندراشما امضا ننموده باشیددرهمان دادگاه تقاضای استکتاب(خط شناسی) نمایید،نهایتا اگردادخواست وی ردشد،آن وقت میتوانیدشکایت جعل ازوی داشته باشیدوحتما موفق خواهید شد.