مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

من غیابا محکوم به پرداخت 3میلیون و تاخیر 150هزار تومن شدم تاریخ اجراییه 25آذر بوده حالا من مال معرفی کنم بگم ندارم یا شما بگین تورو خدا چکار کنم؟؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر شرایط قانونی واخواهی از حکم غیابی برایتان فراهم است با پرداخت هزینه دادرسی یا تقاضای اعسار از هزینه دادرسی مرحله واخواهی از رای صادره تقاضای واخواهی نموده و در صورت رد واخواهی شما ، در مهلت مقرر با پرداخت هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظرخواهی و یا استفاده از معافیت از هزینه دادرسی مرحله واخواهی در مرحله تجدیدنظر ، تقاضای تجدید نظر خواهی نمائید . چنانچه مالی دارید به اجرای احکام معرفی نمائید تا از طریق وصول یا فروش آن مال ، محکوم به وصول گردد . در غیر اینصورت جهت جلوگیری از صدور حکم حبس ، تقاضای صدور حکم اعسار از پرداخت محکوم به را از مرجع صالح قضایی بخواهید . البته با توجه به مبلغ پایین محکوم به ، ممکن است حکم به تقسیط محکوم به صادر نشود . همچنین می توانید با دریافت قرض الحسنه از بستگان و آشنایان یا دوستان خود ، دین خود به مردم را بپردازید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سریعاً دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده رأی تقدیم نمایید.یاالله