مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام. من یه خانوم سی ساله هستم که در بخش اداری یک شرکت شاغل بودم. حدود سه سال و نیم قبل موبایل من توسط همسر صاحبکارم در محل شرکت برده شد ( چون شک کرده بودن که با شوهرشون که صاحبکارم بود رابطه پنهانی دارم ) من هم به دلیل درخواست صاحبکار و همچنین برای اینکه اثبات کنم شکشون بی مورد بوده اقدامی نکردم ، البته در پی اعتراض من به صاحبکارم ایشون ازم خواستن که شکایت نکنم و چندین بار هم قول دادن که موبایلمو واسم میارن ولی تا به حال خبری نشده . سوالم اینه که آیا با این مدتی که از موضوع میگذره میتونم اقدام قانونی انجام بدم ؟ اگر امکانش هست به چه نحوی باید انجام بشه ؟در ضمن سیم کارت داخل آن مربوط به شرکت بود .

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امکان دعوای کیفری مشمول مرور زمان شده لیکن دادخواست حقوقی امکان پذیر است

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

درصورت اثبات ادعا می توانید شکایت سرقت گوشی مطرح کنید