مشاوره حقوقی رایگان - تصاویر گذاشتن زنم در تلگرام با شماره ای که به نام من است

زنم در زمان زندگی به من خیانت کرده بود و فیلم رابطه اش تو بیرون پخش شده بود و بعدا که من فهمیدم رابطمون با زنم بهم خورد و ازشون خواستم بدونه اینکه از من مهریه بخوان طلاق بگیرن و چون زنم هم فامیلم بود به اون دلیل شکایت نکردم تا آبروش نره و اونم از من طلاق غیابی گرفتن حالا بعد از یه سال طلاق زنم با کسی دیگه ازدواج کردن و الان ایشون از من به جرم انتشار تصاویرشون تو تلگرام شکایت کردن و اینم اضافه کنم آیدی تلگرام شمارش به نام من بود چون در زمان زندگی به زنم داده بودم استفاده میکرد و در تلگرام شماره کاربری با سیمکارتی که به نام من بود باز کرده بوده و من خبر نداشتم همون سیمکارتو سوزوندم و مجدد گرفتم و خودم استفاده میکردم و به تلگرام هم متصل نشدم ولی زنم حساب کاربریو میدونسته واردش میشه عکس خودشو میزاره و از من الان تو دادگاه شکایت کرده که من گذاشتم عکسشو تو تلگرام در حالی که من خبر ندارم منو راهنمای کنید که چکار کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر تلگرامتان هک شده است باید دردادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید

پرسشگر :

آخه چطور ثابت کنم که شماره ای که به نام منه دست زنم بوده و زنم ازش استفاده میکرده

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

انتشار قیلم و عکس های شخصی مردم بدین شکل جرم است شکایت کنید

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

عکسی در تلگرام پخش میشه از طریق پلیس فتا مشخص میشه با کدام سریال گوشی و اینترنت وصل و فرستاده شده