مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

سلام و تشکر بابت زحمات شما من از شخصی به اتهام صدور چک بلامحل شکایت کرده ام و ابتدا وکیل داشتم چند روز بعد از ثبت شکایت توسط وکیل ایشان را بنا به دلایلی عزل کردم و با مراجعه به شعبه مربوطه و ارایه یک لایحه کتبا عزل ایشان را به دادگاه اطلاع دادم در حال حاضر بیش از یک ماه و نیم است که کیفرخواست به طور غیابی صادر شده و هیچ ابلاغی برای تعیین وقت رسیدگی دادگاه برای بنده نیامده است، چند بار برای بررسی به شعبه مراجعه کردم ولی مدیر دفتر متاسفانه هر بار بدون اینکه سامانه را بررسی کند به صورت کاملا غیرمحترمانه به بنده میگوید برو هر وقت ابلاغی بیاید ما روی ثناتون میفرستیم، ترسم این است که ابلاغیه را برای وکیل معزول فرستاده باشند، آیا عزل وکیل باید در سامانه ثبت شود یا خیر؟ بنده با رمز پرونده و ردیف های فرعی، گردش کار پرونده را مشاهده کردم ولی بابت عزل وکیل که قبل از صدور کیفرخواست انجام شده بود، هیچ چیزی درج نشده بود و فقط به عنوان آخرین گردش کار قید شده که برای متهم جلب به دادرسی صادر شد و بعد از این نوشته پرونده فاقد موضوع فعال میباشد. پرونده مختومه شده است. الان متهم در حال فرار از کشور میباشد و من چندین بار از دادیار خواستم که حکم جلب متهم را به بنده بدهد تا بتوانم او را دستگیر و به دادگاه بیاورم ولی ایشان هیچ توجهی به درخواست بنده نکرد و تنها میگوید هر چه لازم باشد روی ثناتون ارسال میکنیم لطفا بنده را راهنمایی کنید که چه باید بکنم ؟ آیا ممکن است پرونده بعد از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال نشده باشد و در دادیاری باشد؟ چگونه حکم جلب متهم را بگیرم؟ در ضمن من دانشجوی سال سوم حقوق هستم و بسیار ممنون میشوم که مرا راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام امکان وجود اشتباه و عدم ثبت عزل وجود دارد اما جز صحبت با همان شعبه دادیاری و دادن درخواست جلب متهم به دادرسی یا گرفتن و معرفی وکیل جدید به شعبه راهی ندارید