مشاوره حقوقی رایگان - ازار و اذیت مرد

با سلام بنده حدود 2 ساله که ازدواج کردم بعد از یک عقد دعواهای شوهرم شروع شده حتی کار به جایی رسید که میخواستم برگردم ولی با اسرار پدر و مادرم مبنی بر اینکه جوان است درست میشود ادامه دادم ولی دعواها دیگر به جایی رسیده تاب و تحمل ندارم چندین بار قهر کردم باز با پادرمیانی اطرافیان به خانه برگشتم ولی دوباره وضع به همین منوال است شاهدی هم ندارم که در خانه یکسره اذیت میکند حتی به جایی رسید که نوشته ای مبنی بر بخشش جهیزیه و مهریه برایم اورده بود که من ان امضاء کنم تا مرا طلاق دهد ایا در این اینجا شهادت پدر و مادرم مبنی بر ناسازگار بودن شوهرم در دادگاه پذیرفته میشود

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

با سلام هیچ نوشته ایی رو امضا نکنین. شهادت پدر و مادر که در خونه شما نیستن و شاهد آزار و اذیت شما نیستن قبول نیست مگر اینکه این آزار و اذیت منجر به ضرب و جرح شما شود و شما با اخذ گواهی پزشکی قانونی شکایت کیفری مطرح کنین