مشاوره حقوقی رایگان - چک و خیانت در امانت

با سلام و خسته نباشید بنده دو ماه پیش معامله ای انجام دادم و سه فقره چک به مبلغ 45میلیون در آبان ماه و 35میلیون تاریخ آذرماه که این چک را مشاور املاک متعهد شده که با رهن دادن منزل این چک را به حساب میخوابونم و یه چک 70 میلیونی بدون تاریخ در زمان ثبت سند به نام پاس شود چک اول پاس شد چک دوم بدلیل مسافرتم اختیار تام به مشاور املاک از طرف من به ایشان داده شد بعد رهن شما امین و برادرم هستید و تا در زمان تاریخ چک آن پول رهن را به حساب بخوابانید زمان چک صاحب چک زنگ زد که چک برگشت خورده من جویا شدم آقای مشاور املاک پول را بخاطر گرفتاری خود به حساب خودش خوابانده و در زمان وصول چک بنده پولی در بساطش نداشته تا چک پاس شود چکم برگشت خورد گرفتاری از 28آذرماه شروع شد خلاصه با تهدید من یک فقره چک 30میلیونی به تاریخ 30 آذر ازش گرفتم در وجه حامل به نام خودم بابت رهن منزل که پاس نشد سپس دوباره رفتم مغازه اش با قشون کشی دوباره چک یه مستاجر دیگری را به مبلغ 18 میلیون و چک خودش به مبلغ 2میلیون و 10 میلیون پول نقد که چکا در تاریخ 4 دیماه بود که چک 18میلیونی پاس شد و چک 2 میلیونیش پاس نشد زنگ زدم گفتن اول چک سی میلیونی منو بده تا پولتو بهت بدم که گفتم شما دومیلیونت پاس شه بعد چکمو بهت میدم لازم به ذکر است سی میلیون رهن من حدود یک ماه تو حسابش خوابیده بود بهش گفتم بابت چکی که مسبب برگشتش شدی بعلاوه سود بانکی سی میلیون را در یک محکمه بشینیم و از حق کمسیون کسر کنیم و کمسیون ایشان را پرداخت کنم سوال 1ِمن چکار باید بکنم 2 میتونم مدارکمو بدلیل خیانت در امانت از مشاور املاک در بیارم 3 بابت طلب 2میلیونی و چک ایشان میتوانم کاری انجام بدم لطفا کمکم کنید باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،می توانی باموضوع خیانت درامانت شکایت کنید.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به نظر نمی رسد مدارک و یا دلایل محکمه پسندی مبنی بر بزه خیانت در امانت مشاور املاک در دسترس شاکی موجود باشد و این اختلافات بیشتر نشأت گرفته از صدور چک بلامحل از ناحیه طرفین اختلاف است .

یک وکیل

به جرم خیانت در امانت از مشاور املاک شکایت نمایید. و توصیه میشود مصالحه نمایید چرا که شکایت جز پیگیری مداورم و درسر برای شما چیزی ندارد