مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله

باسلام
بنده دوماه قبل خودرویی خریداری کردم به اسم دور رنگ. اما بعد خرید که به کارشناسی مراجعه کردم متوجه شدم خودرو کامل رنگ است و از جلو و عقب تصادف داشته است.
در بند هفتم شروط ضمن عقد آمده: خودرو بدون هیچ عیب و نقصی تحویل خریدار شد و خریدار هیچ شکایتی بابت فنی و رنگ ندارد.
باتوجه به متن قولنامه و اینکه این عیوب مستلزم نظر کارشناس خبره این امر بوده. آیا امکان دعوای حقوقی بر علیه فروشنده برای من هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بله امکان پذیر است ولی جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرید 09128203085