مشاوره حقوقی رایگان - چه پیشنهادی به من میکنید چه اقدامی کنم

با سلام من تقریبا 9 سال پیش یه یکی پول دادم از خارج کشور به خارج از کشور و اون شخص مقیم خارج هست ولی پدر مادرش در ایران زندگی میکنن و رفت آمد میکند. اون شخص اوایل مقدار کمی از پول رو به من پس داد و بقیه رو نداد میخوام ببینم میتونم از تو ایران براش شکایت کنم وقتی اومد ایران ممنون الورود و یا میخواد بره ممنوع الخروج بشه از طریق شکایت من این پول رو ازش بگیرم. ممنون از وقت و جوابتان .
متشکرم .