مشاوره حقوقی رایگان - آگاهی از رای دادگاه

سلام. مگر طبق قانون دیه شکستگی بینی که بدون عیب و نقص اصلاح شده یک دهم دیه کامل نیست. در نامه پزشک قانونی من نوشته با معاینه مجدد و بهبودی بدون عیب و صدمات ذکر شده مطابق دین اسلام دیه تعلق میگیرد. و بابت شکستگی استخوان بینی چهار درصد دیه تعلق میگیرد. همین متنو متوجه نمیشم. الان دچار تناقص شدم که مبلغ دیه یک دهمه یا هشت میلیون و چهارصده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مبلغ دیه چهاردرصد از یک دهم دیه کامل است
اگر بینی شما دچار نقص کلی شود دیه یک دهم است اما اگر بی عیب مداوا شود به نسبت همین مقدار از یک دهم درصد گرفته می شود و مبلغ بر اساس این درصد به حضرت عالی یا فرد مصدوم داده می شود