مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

بنده سه سال پیش به کلینیک کاشت مو چک 2700 هزار تومان در وجه حامل به عنوان ضمانت دادم که قرار شد هر ماه 650 بریزم اما چون کارشون نامناسب بود فقط یه قسط پرداخت کردم،، اونا هم چکو برگشت زدن اما اون کلینیک صاحبش فوت شد و خدماتش افتاد دست یه موسسه دیگه حالا زنگ زدن میگن چکو پاس نکنی میره دادگاه و سود سه سال و وکیل میاد روش میشه 5میلیون، البته ناگفته نماند من تو این سه سال چندین مرتبه برای اعتراض رفتم اما جوابگو نبودند، و میگن باید همون 6ماه اول میرفتی شکایت، حالا به نظرتون چک سود میاد روش؟یا اصلا من یه قسط اون پولو دادم چطوری میشه و یا بعد 3سال میتونن شکایت کنن؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به تجریدی بودن چک،بایددروجه دارنده چک کارسازی شود،راه های اثبات اینکه بخشی ازوجه چک راپرداخت نمودیدوجوددارد اماکاروکیل دادگستری است،اینجامحل توضیح نیست.موفق باشید

یک وکیل

قرارداد بین شما و کلینیک باید مطالعه گردد.