مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

سلام خسته نباشید. من بابت مهریه سهم ارث شوهر سابقمو توقیف کردم و از طریق مزایده به نامم شده. یکبار دادخواست مستثنیات دین داد. و قاضی دادخواست رو رد کرد و سند به نامم خورد. حالا درخواست ابطال سند داده به استناد مستثنیات دین. آیا قاضی درخواست ابطال سند رو قبول یا رد میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" دعوی مطروحه محکوم به رد است .

یک وکیل

بستگی دارد
اگر مستثنیات اثبات گردد احتمال رجوع وجود دارد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر چنین درخواستی مورد پذیرش نیست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابطال سنددرسؤال شمامفهومی ندارد،اگرهم بخواهدازباب مستثنیات دین هم اقدام کند،گفتید که قبلاردشده،شایسته است بایکی ازوکلای محترم حضوری مشورت کنید.موفق باشید