مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده سال 95 از یک شخص زمینی رو خریداری کردم. که این زمین سند رسمی نداشت و قرارداد واگذاری داشت. طبق این قرارداد بنده پروانه ساخت گرفتم و ساختم و پایان کار هم گرفتم. در این قرارداد واگذار کننده تمام امتیاز زمین رو واگذار کرده بود به اقای x.و بنده از اقای x خریداری کردم و قولنامه و رسید مبلغ که به حسابش واریز کردم رو دارم. بعد از ساخت این زمین بنده خونه رو فروختم به شخص بعدی. همه این ساخت و فروش در سال 95 صورت گرفته.
چند روز پیش یه خانم میاد و میگه ملک منو تخلیه کنید. که این خانم زن برادر همون واگذار کننده زمین بوده. از قضا اصل سند به نام برادر واگذار کننده بوده و سال 96 فوت میکنه و زنش به عنوان مهریه ملک رو از طریق سند رسمی به نام خودش زده بوده. حالا این بنده خدا که از من خونه رو خریده از من شکایت به عنوان فروش مال غیر کرده. در صورتی که من وکالت و قولنامه از نفر قبل دارم و بنده هم از این امر که سند به نام شخص دیگری بوده بی اطلاع بودم و طبق مدارکی که در دست داشتم پروانه گرفتم و ساختم و فروختم. از وکلای عزیز درخواست دارم این مورد بنده رو با تمرکز بخونید و منو راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
موضوع کاملا تخصصی است و توصیه بنده این هست که به وکیل مراجعه نمایید .