مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شناسایی فرد با چند سیم کارت و موبایل

من یک دختر 24 ساله هستم. حدود یکماه است که با یک مامور نیروی انتظامی آشنا شده ام و این رابطه فقط در حد پیامک و تماس بوده است که از طریق چندین گوشی و سیم کارت با من در ارتباط بوده است . به تازگی متوجه شده ام طرف مقابلم متاهل بوده و از من مخفی کرده است. با فهمیدن این موضوع چندین بار از ایشان خواستم به این رابطه خاتمه دهد ولی قبول نکرد... سوال این است که آیا در طول این مدت این شخص با وجود چندین سیم کارت و گوشی شناسایی شده و از لحاظ شغلی مشکلی برایش پیش می آید؟ و اینکه مدت زمان لازم برای شناسایی حداکثر چه ماه است؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام.به این روابط پایان دهید.دورنمای خوبی ندارد.

عباس عباسی کشکولی

جناب آقای عباس عباسی کشکولی :

سلام. جرم ایشان تحت عنوان ایجاد جو بدبینی مردم نسبت به نیروهای مسلح از طریق برقراری رابطه نامتعارف با جنس مخالف بوده و صراحتا در قانون جرایم نیروهای مسلح جرم انگاری شده است

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ، منظور مقنن از رابطه نامشروع تصریح شده در قانون مجازات اسلامی رابطه ای نیست که در حد پیامک و صرفا مکالمه باشد و منظور چیز دیگری است که محاکم نیز به پیامک و .... حکم مجازات مقرر در خصوص رابطه نامشروع را اعمال نمی نمایند . با ارایه کد ملی توسط ذینفع تمام شماره هایی که بنام فرد باشد قابل استخراج است. دادگاه پس از اعلام شکایت طی نامه ای به تمام اپراتورها مهلت حداکثر 20 روزه میدهند تا تمام شماره های مربوطه را اعلام نمایند.