مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن کلید ملک پس از تخلیه توسط مستاجر و عدم مراجعه مستاجر به بنگاه جهت دریافت پول پیش ملک

با عرض سلام و خسته نباشید، مستاجر بنده در تاریخ 7 تیر قرار اجاره نامه اش به پایان رسیده و پس از مهلت کوتاهی که به مستاجر داده شد جای دیگری را پیدا کرده و اساس خود را برده، ولی از دادن کلید ملکی که تخلیه کرده و تحویل خانه به موجر خودداری میکند و همچنین از مراجعه به املاک جهت دریافت پول پیش خود خودداری میکند، اینجانب نسبت به مستاجر خود باید چیکار کنم؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

پریسا محمدی مقدم

پریسا محمدی مقدم :

با سلام
شما می بایست درخصوص آماده بودن ودیعه جهت پرداخت و مطالبه کلید مورد اجاره و تحویل آن، اقدام به ارسال اظهارنامه به مستاجر نمایید.