مشاوره حقوقی رایگان - هزینه و زمان جهت نقطه زنی چه میزان میباشد

باسلام. بنده جلب یک نفر را به دلیل چک برگشتی و عدم پرداخت را همرا با آدرس ایشان دارم. ولی به دلایلی نمیتوانم کشیک داده و یا منتظر بمانم لطفا زحمت بکشید از نظر هزینه و زمان راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال شأن و جایگاه رفیع حرفه ای وکلای دادگستری اجل از اینست که بخواهند پرونده ای را پذیرش نمایند و به نیابت و نمایندگی از طرف موکل ، جلوی درب منزل متهم نقش دیده بان و رد زن و نگهبان کشیک را ایفا نمایند ! مگر بلانسبت ، وکیل مربوطه درمانده و مستأصل باشد . همانطور که از پسوند دادگستری عبارت وکیل مشخص است ، معمولاً و عمدتاً کار وکیل دادگستری برای دفاع از دعوی موکل به داخل مراجع قضایی ، شبه قضایی ، اختصاصی و انتظامی محدود می شود و نه خارج آن .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
ذکر این قسم سوالات در شان و مقام وکلا نیست

پرسشگر :

سلام بنده قصد جسارت ندارم ونداشتم واگر جنابعالی رو ازورده کردم پوزش میخوام. فقط جهت مشاوره واطلاع رسانی زحمت دادم. از نظر هزینه و زمان من با چه قسمتی باید پیگیری و مشورت کنم

پرسشگر :

باسلام بنده نتونستم توجیه کنم جناب عالی رو ومنظورم این هست که جهت بررسیه این موضوع ومشورت درخصوص پیگیری درخواست نقطه زنی ودستگیری مجرم باید چگونه موضوع رو واز چه نهادی پیگیری کنم دنبال کنم

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : درج درخواست خدمات حقوقی خود در ستون وکیل می خواهم .

یک وکیل

از شعبه مورد نظر استعلام اموال متهم را از اداره ثبت. راهور ناجا و بانک مرکزی تقاضا نمایید