مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سرکاربودم حین کار مجبور بودم زور بزنم بعد از کار کمردرد گرفتم و رفتم دکتر بعد از 2هفته معلوم شد که دیسک کمر گرفتم ایا میتونم شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اولا سلام !!!! دوما بله در صورتیکه کمسیون تشخیص بده دسیک کمرتون از بابت کارتون بوده هم میشه کارفرماتون رو ملزم به پرداخت دیه کرد هم اینکه اگر بیمه باشید ازکارافتادگی و غیره .....