مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

باسلام. من در سال 91 ازدواج نمودم و یک سال بعد سال92 در خانه پدرم ساکن شدم. بنده نزدیک ده میلیون خرج خانه کردم که قابل استفاده شود. لازم به ذکر است قبل از اینکه ما در خونه ساکن بشیم دوسال بود خونه خالی بود. چون واقعا داغون بود. من خرج خونه کردم از جیب خودم که قابل استفاده بشه. الان بعد از شش سال پدرم میخاد اثاثیه منو بریزه بیرون. پدرم وضع مالیش خوبه. چندتا خونه داره. به بقیه بچه هاش خونه داده. من نه قولنامه ای برای خونه نوشتیم. نه مدرکی که ثابت کنه برای خونه خرج کردم. ولی شاهد دارم که دیدن برای خونه خرج کردم. لطفا به من کمک کنین. من واقعا این روزا دستم خالیه. توان مستاجری ندارم. لطفا راهنمایی کنین منو.ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرفا در صورت اثبات میتوان هزینه هایی رو که بر محل گذاشتین اخذ نمود و ارتباطی به پولداربودن پدرتون هم نداره

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما هم مطالعه طلب بزنید بابت خرج خانه .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با محبت و زبان خوش رضایت پدر را جلب تا زمانی که امکان سکونت مستقل فراهم شود