مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام
دادخواست خلع ید علیه شخصی مطرح کردم با توجه به اینکه سند موقت بنام بنده صادر شده خوانده هم هیچ گونه مبایعه نامه یا مدرک معتبر جهت تصرف ندارد ولی ملک را بعد از تصرف به شخص دیگری اجاره داده و وکیل خوانده نیز در لایحه دفاعی گفته که ایراد ماهوی دارد؛ ملک در تصرف خوانده نیست و خوانده آنرا اجاره داده.
اکنون سوالم اینه که آیا این مسئله میتونه مانعی بشه در مسیر صدور رای خلع ید علیه خوانده یا اینکه همان ماده 44 قانون اجرای احکام مدنی شامل حال این مسئله میشه؟
و اینکه اگر قاضی هم حرف وکیل را تایید کنه و بگه ملک در تصرف شخص دیگه ای هست، آیا با توجه به اینکه جلسه اول دادگاه به علت تعطیلی ادارات برگراز نشد و این جلسه اول هست که میخواهیم شرکت کنیم آیا میشه در صورت لزوم نام متصرف جدید را هم در ردیف خواندگان پرونده اضافه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سمانه سلیمانی نایینی

سمانه سلیمانی نایینی :

با توجه به اینکه در حال حاضر متصرف شخص دیگری به جز خوانده اصلی می باشد باید طرف دعوا قرار بگیرد و همچنین تغییر یا افزایش خوانده امکان‌پذیر نیست