مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیر توافقی

در صورتی که زن مهریه خود را چند سال قبل بنا به عنوان استحکام زندگی خود بخشیده حال بعد از گذشت چند سال مدعی بخشش مهریه به جهت گرفتن طلاق عنوان میکند میتواند طلاق بگیرد. و اگر مرد تخلف نداشته باشد و زن مدام طلاق را طرح میکند بدون رضایت همسر چگونه می تواند خود را مطلقه سازد و چند سال ممکن است طول بکشد؟ با سپاس و تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ارائه پاسخ قانونی مقید به فایده برای زوج نیست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،صرف ادعای زن کفایت نمی کند،بلی اگرشرایط بخشش خلاف باشد می تواند درخواست کند‌موفق باشید