مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری درجه 5

سلام ازسال 1346زمینی داشتم در سال 63 انرا ساختم در سال 74سه دانگ از منزلم را بخاطر الف.ب به پدرم. صلح کردم بدون پول و در سال94پدرم در شیراز وکالت داد زمین را برگردانم من بعد از 5ماه انتقال ندادم و ناخواهریم متوجه شد و گفته زمین را باید بدی بمن و پدرم را برده وکالت نامه را باطل کرده مجددا 5ماه بعد پدرم در اصفهان بهم وکالت داد و من سه دانگ صلحی خودم را برگرداندم و بعد خواهرم شکایت کلاهبرداری داد منع تعقیب خوردم انتقال مال غیر داد منع تعقیب صادر شد شکایت کرد که من و رییس دفتر اسناد رسمی جعل کردیم هردوی ما از جعل منع تعقیب خوردیم ولی دادگاه بدوی بمن اتهام استفاده از اوراق مجعول زده (یعنی همان وکالتنامه که دفتر خانه و من و دفترخانه از ان منع تعقیب خوردیم) تجدید نظر کردم ایا این حکم که من و دفترخانه از جعل برائت گرفته ایم و مجددا استفاده از برگ مجعول همان دفترخانه باهم تناقض نداره؟ و ایا دادگاه تجدید نظر به این تناقض حکم توجه میکنه. ممنونم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام با اظهارات شما بله جایی که سندی جعل نشده استفاده از سند مجعول معنا نداره