مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ماشین مزایده ای

باسلام
اینجانب در تاریخ برج 9سال97یک خودرو که شخصی از طریق مزایده
مواد مخدر شیراز خریده بود خریداری کردم و تعویض پلاک نکردم در تاریخ 2سال98بنا به دستور تعزیرات اسلامشهر ماشینم توقیف شد برای اینکه پلاک ماشین هنوز بنام صاحب اولیش بود و این اقا بدهکار تعزیرات بوده درصورتی که این ماشین با همین پلاک که در سند قید شده من خریده ام و الان هیچ ارگانی و حتی تعزیرات اسلامشهر جوابگوی من نیستند و ماشینم را رفع توقیف نمیکنند تا موقعی که صاحب پلاک با تعزیرات تسویه حساب نکند. الان تکلیف من چیست؟ و صاحب پلاک هم سال 91ماشین را فروخته و ادعایی ندارد و چند دست گشته و چندسال بعد مواد مخدر شیراز ماشین را از شخص دیگری گرفته و در مزایده فروخته. ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ضمن مراجعه به اجرای احکام و پرونده اجرایی میتوانید از صورتجلسه مزایده کپی برابر اصل دریافت کنید و به انضمام نامه اجرای احکام مبنی بر اینکه وفق مزایده صورت گرفته شما مالک خودرواید از تعزیرات رفع توقیف بعمل آورید . از خودروی مزبور رفع توقیف شده و اموال دیگری را جهت بازداشت از نامبرده توقیف خواهند کرد و در صورت عدم وجود اموال جلب وی صادر خواهد شد