مشاوره حقوقی رایگان - مهریه دادن

فردی با حقوق 700 هزار تومان در پرداخت مهریه چگونه مهریه را باید بدهد؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

سوال مطروحه خیلی ناقص و نامشخص است
با این حال اگر آن شخص (زوج) اموال و دارایی دیگری نداشته باشد و صرفاً دارایی وی حقوق ماهیانه اش باشد می تواند برای پرداخت مهریه دادخواست اعسار و تقاضای تقسیط را مطرح نماید.

یک وکیل

سلام" در فرض سوال مجبور نبوده اید مهریه ای را متعهد شوید که پرداخت آن از توان شما خارج است . در نهایت چاره کار پس از محکومیت قطعی ، تقاضای اعسار و تقسیط محکوم به( مهریه) است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال شما به شدت ابتر است و نیاز به توضیحات بیشتری دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتشخیص قاضی محترم دادگاه ، پرداخت مهریه تقسیط خواهدشد،برای زوج هم مبلغی درنظر می گیرند که زنده بماند(مزاح).موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با اخذ دادنامه اعسار وتقسیط مهریه.یاالله