مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام من و همسرم الان حدود سه سال عقدیم با مشکل مالی روبه راه بودم و نتوانستم عروسی کنیم و در مدت عقد نزدیکی داشتیم حال خانواده همسرم میگویند میخواهیم طلاق دخترامان بگیریم و من هیچ کدام از شرایط 12گانه را ندارم و با گذاشتن مهریه به اجرا سعی به فشار اوردن من را دارند من زنمو نمیخوام طلاق بدم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
اگر ایشان موفق شوند حکم نفقه و مهریه را بگیرند .با انها می توانند دادخواست طلاق بدهند..
شما دادخواست تمکین بدهید.

پرسشگر :

یعنی در قانون اگه من نخوام طلاق بدم و دلیل وجه نداشته باشه چطوری میشه طلاق گرفت یعنی قانون چطور همچنین حقی به زن میده

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حق طلاق با مرد است و زن حق طلاق ندارد مگر در موارد عسر و حرج