مشاوره حقوقی رایگان - ما قصد طلاق داریم، آیا می توانم وسایل خانه که خود دو سال پیش خریده ام با خود ببرم؟؟

من دو سال پیش منزلی ساختم که شش دانگ آن را به نام زنم زدم. برای منزل تمامی وسایل و امکانات در حد جهیزیه کاملا را خریداری نمودم و وسایل 7 سال زندگی گذشته را که در حد نو بود به پدرخانمم واگذار کردیم. الان پس از ده سال زندگی و گذشت دو سال از تهیه وسایل خانه قصد جدایی داریم. با توجه به اینکه منزل و ماشین را در قالب مهریه به نام او زدم و ایشان تعهد محضری داده است که نفقه و مهریه را دریافت کرده است، آیا می توان تمامی وسایل منزل را با خود ببرم. قابل ذکر اکثر فاکتورهای مربوط به خرید وسایل را ایشان به خانه پدری خود برده و مخفی کرده است. در ضمن بیشتر این وسایل را از نمایشگاه تجهیزات خانگی که دو سال پیش در اصفهان برگزار شد خریداری کرده ام و برای تعدادی از آنها چک داده ام که در ته چک تاریخ واریز را نوشته ام و هیچ ادرس یا شماره ای از فروشندگان ندارم.
با این وجود ایا آوردن این وسایل (اجاق گاز، جارو برقی، فرش، ال سی دی، ویدئو سی دی، بخار شو، یخچال و فریزر، ماکروویو، هود اشپزخانه، لوستر ها) مشکلی را ایجاد می کند.
خواهش میکنم در این زمینه بنده را یاری نمایید.
ممنونم

پاسخ ها :

استرداد وسایلی که زوج خریداری کرده