مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام سال91مهریه خانمم حکم قطعی بدون پیش قسط 6ماه یه سکه، ولی دوباره سازش کردیم اونم بی خیال مهریش شد، الان بعد از 7سال دوباره رفته از اول مهریش گذاشته اجرا محکوم شدم به پرداخت 300سکه، یعنی دوباره برگشتم سرخانه اول، اون دوسالی که در دادگاه بودم تا مهریش بدون پیش قسط شد 6ماه یه سکه همش کشک بود؟؟ پس اون حکم مهریه که سال91 از طرف دادگاه قاضی حکم قطعی داده تکلیفش چی میشه؟؟ مگه میشه یه زن دو بار از دو شعبه مختلف به فاصله چند سال دوباره مهرش و از اول اجرا بذاره؟؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر شما می بایست در دادگاه مطالبه مهریه ایراد امر مختوم و اشاره به رای تقسیط میکردید فقط ایرادش این بود که 7 سال اقساطی که ندادید بر ذمه تون قرار میگرفت . البته راههای دیگری هم وجود داره که با مراجعه به وکیل میتونید مشاوره اخذ کنید