مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب مردی 48 ساله هستم. مدت 15 سال با خانمی کارمند (معلم) ازدواج کرده ام و دارای دختری 13 ساله می باشم. مدتی است همسرم به بهانه های واهی درخواست طلاق داده است و با جهنم کردن زندگی برای من و دخترم می خواهد مرا مجبور به پذیرفتن طلاق تواقفی کند و حتی تقاضای سرپرستی دخترش را نیز نمی کند. همسرم در مخارج زندگی مشارکت داشته است بنده فریب خوردم و تمام خانه و املاکم را به نام ایشان زده ام. ایشان تقاضای مهریه و تملک خانه و ماشینی را که به نام من می باشد دارند. قسمت عمده ای از حقوق بنده برای قسط خانه و ماشین صرف می شود. حال بعد از طلاق بدون خانه و حقوق اندک و اضافه شدن اقساط مهریه (300 سکه) چگونه دخترم را اداره کنم. آیا می توانم مقداری از اموالم را از این خانم پس بگیرم. یا می توانم از قاضی تقاضا کنم این خانه را در عوض مهریه محسوب کنند. لطفاً پاسخ دهید. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر به نام همسرتان مالی منتقل کرده ایید و سند را اصطلاحا به نام زده ایید متسافانه باید عرض کنم خیر
اما طلاق توافقی می تواند ابزاری در دست مرد باشد که با اتکاء بر آن ذمه مهریه را از سوی زوجه بری نماید منتهی با عنایت به اهمیت موضوع پیشنهاد می کنم حتما از تجربیات یک وکیل بهره مند شوید و موضوع را سهل بر نشمارید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، خواسته شما مشروع و قانونی نیست و زوجه حق و حقوق شرعی و قانونی دارد و همچنین زوج .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اتومبیل شمارامی تواند توقیف کندلیکن منزل جزءمستثنیات دین می باشد.موفق باشید

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود.اگر همسر شما تقاضای طلاق توافقی را دارد مطابق قانون ایشان می تواند با بخشیدن عین مهریه یا بیشتر از آن به شما رضایت شما را برای طلاق جلب نماید و فقط در این قالب ممکن است بتوانید ایشان را متقاعد به بازگرداندن بخشی از اموال به خودتان کنید.