مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش دستگاه تجهیزات پزشکی

سلام دستگاه ار اف که تجهزات پزشکی میباشد خریداری شده و در قرارداد یکطرفه میباشد و در قرارداد کلیه اختیارات از خریدار گرفته شده و حتی چکی بابت ضمانت به مبلغ باقیمانده که دو برابر میباشد گفتن در حال حاضر دستگاه بمدت یکماه خریداری شده و مشکل دارد و شرکت تحت هیچ شرایطی حاضر به عودت نیست و حتی حاضر نیستن دستگاه دیگر را جایگزین کنن فقط حاضر به تعمیر هستن که خریدار هم اجازه تعمیر نمیدهد؟؟ آیا خریدار میتواند فسخ قرارداد کند؟؟با توجه به خراب بودن دستگاه و از زمان گارانتی یکماه هم نشده؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده و قرارداد منعقده باید به سمع و نظر وکیل حاذق رسانیده شود زیرا براین منوال نمی توان مشاوره تخصصی داد
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ارائه راهکار قانونی منوط به رویت و مطالعه قرارداد ، بررسی تعهدات طرفین و شروط ضمن قرارداد دارد .