مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق وکالت

با سلام من بنده برای حل مشکل پرونده ام اقدام به گرفتن وکیل کردم که متاسفانه وکیلم بعداز دریافت حق وکالت اصلا دنبال پرونده بنده نرفت حال من چگونه می توانم پولم را از این وکیل بگیرم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید به نظر می رسد وکیل تمام حق الوکاله مورد توافق خود با موکل را دریافت نموده ولی اقدامی برای مورد وکالت انجام نداده باشد . شاید منظورتان اینست برای مورد وکالت شما نتیجه مثبتی حاصل نشده است که در این فرض ، وکیل وظیفه ای در این زمینه ندارد و حق الوکاله پرداختی در این نوع فرض نیز قابل استرداد نیست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، وجهی که وکیل در ابتدای کار از موکل اخذ میکند قابل استرداد نخواهد بود به دلیل اینکه تعهد وکیل به وسیله میباشد نه نتیجه.موفق باشید