مشاوره حقوقی رایگان - لغو ممنوع الخروجی

احتراما به استحضار میرسانم اینجانب ضامن اخذ تسهیلات بانکی یکی از دوستان به مبلغ 100 میلیون تومان در بانک پاسارگاد گردیده ام که به علت عدم پرداخت اقساط تسهیلات یاد شده مبلغ وام به همراه سود و دیرکرد به 180 میلیون رسیده که متاسفانه بانک عامل مبادرت به ممنوع الخروجی اینجانب از طریق اداره ثبت و اسناد نموده است که طبق قوانین بانک مرکزی ممنوع الخروجی ضامنین برخلاف قانون بوده که در بند 9 ابلاغیه رییس کل بانک مرکزی مورخ 25/10/1395 به کلیه بانکهای دولتی و خصوصی مشهود است، لذا مراتب اعتراض خود را طی مکاتبه با بازرسی بانک یاد شده اعلام و پیگیری نموده ام، که متاسفانه افاقه ننموده.
لذا از این رو از شما وکلای محترم تقاضا دارم در خصوص لغو ممنوع الخروجی اینجانب را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با تقدیم دادخواست و تقاضای دستور موقت از دادگاه به هدف خواهید رسید