مشاوره حقوقی رایگان - نوع دادخواست

با سلام. پدر بنده به صورت شراكتی با عموی بنده مغازه ای خريداری نموده اند. پس از چند سال پدرم به خاطر بيماری ديگه به مغازه نرفت و فوت كرد. الان هشت سال از فوت پدرم ميگذره و عموی بنده كل مغازه رو در تصرف داره و حتی كاربری مغازه رو هم عوض كرده. ما چه دادخواستی بايد بديم تا بتونيم مغازه را پلمپ كنيم
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، منظورتان از تغییر کاربری واحد تجاری احتمالا تغییر شغل است . موضوع مشکل شما امری تخصصیست که ورود و مداخله آن در صلاحیت وکیل دادگستری متخصص و باتجربه است . توصیه می شود در شهرستان محل سکونت خود از مشاوره حضوری وکیل دادگستری حائز شرایط بهره مند شوید .

یک وکیل

با سلام
در صورت نیاز به مشاوره کامل و دریافت اوراق و لایحه در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اولاشمابامدرکی که داریدمالکیت خودرا اثبات کنید سپس موضوع تغییرشغل راتعقیب کنید،به قول ضرب المثل اول برادری راثابت کن بعدا دنبال ارث برو،دادخواست اثبات مالکیت.موفق باشید