مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق وکالت

با عرض سلام و خسته نباشید. به عرض میرسانم که اقدام به گرفتن وکیل نمودم ولی ایشان بعد از گرفتن مبلغ وکالتشان بنده را روانه زندان کردند و گفتند که بعد از 15روز تعلیقی بنده را می گیرند ولی متاسفانه بنده بعد از 5ماه از زندان آن هم برای رای باز آزاد شدم و موقع مراجعه به دادگاه مطلع شدم که وکیلم اصلا دنبال کار پرونده بنده نرفته است حال چگونه می توانم حق وکالتم را بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، به نظر نمی رسد اعزام شما به زندان ، ارتباطی به فعل یا ترک فعل وکیل تان در انجام مورد وکالت داشته باشد بلکه به دلایل موجود بر علیه شما در پرونده تان مربوط می شود و قاضی رسیدگی کننده به پرونده نیز بر اساس دلایل متقن موجود در پرونده ، دستور اعزام شما به زندان را صادر نموده است . وکیل موصوف به نیابت از شما قبول وکالت نموده و تعهد قانونی و قراردادی به اخذ نتیجه مثبت برای شما ندارد و صرفاً وظیفه داشته مطابق قرارداد وکالت و موضوع مورد وکالت پیگیر امور قانونی موکل باشد و بس (چه گشایش و نتیجه مثبتی در انجام مورد وکالت حادث بشود و چه نشود) و حق الوکاله پرداختی به وکیل از این بابت نیز قابل استرداد نیست . این موضوع دقیقاً شبیه مثالی است که فردی بیمار برای ویزیت و یا عمل جراحی نزد پزشک متخصصی می رود و تجویز دارو و یا عمل جراحی صورت گرفته منجر به بهبودی بیمار نمی شود و یا حتی بیمار فوت می نماید ، آیا بیمار و یا بستگان درجه اول وی امکان پذیر هست بتوانند به پزشک مربوطه مراجعه نموده و هزینه های درمانی ناشی از دستمزد پزشک معالج را به دلیل عدم بهبودی بیمار و یا احیاناً فوت بیمار از پزشک معالج مسترد نمایند ؟!!! قطعاً پاسخ منفی است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
متاسفانه برخی از افراد سودجو در این لباس مقدس اقداماتی را لحاظ می دارند که شایسته مقام وکلای محترمنیست
اما به اعتقاد من وکلای محترم هرگز جنین اقدامی را به انجام نمی رسانند
اما اگر کلام شما صحت داشته باشد شما میتوانید به مرکز ویا کانون مربوطه که وکیل در آن جا اشتغال دارد مراجعه و با ارایه مشخصات ایشان؛ تقاضای رسیدگی به توسط مسئولین نمایید و یا به دادسرای انتظامی وکلا، که مرجع رسیدگی به تخلفات وکلا و کارگشایان دادگستری و تعقیب آنان محسوب می‌شود مراجعه نمایید
با تشکر