مشاوره حقوقی رایگان - موضوع منع مداخله كاركنان دولت

با سلام قبلا سوال را مطرح كرده بودم ولی شايد از شفافيت كافی برخوردار نبوده، پيشاپيش از پاسخ های بزرگان كمال تشكر را دارم.
من در يک شركتی بنام x بعنوان حسابدار كه بخشی از منابعش نيز از بودجه دولتی ميباشد استخدام می باشم. و اين شركتی كه من در آن استخدام هستم با شركتی بنام y يک قرارداد تعمير و نگهداری عقد كرده اند، و من نيز در ارتباط با همين موضوع قرارداد يک قراداد خدمات حسابداری خارج از تايم كار اداری با شركت y بسته ام، سوال اينجاست كه قرارداد كاری من كه خارج از تايم اداری با شركت y می باشد آيا منع قانونی دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سوال عینا و بدون هیچگونه تغییری در شرح مفاد آن نسبت به سوال قبلی ، مجددا طرح شده و تکراریست و همکاران محترم نظر شخصی خود را نسبت به سوال ابراز داشته اند . از طرفی پرسشگر با اقتباس از نظر شخصی یکی از همکاران محترم ، موضوع و سرفصل سوال خود را منع مداخله کارکنان دولت در قراردادهای دولتی انگاشته و قلمداد نموده است !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.