مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک بعلت بدهی

سلام
شهریور ماه خودرویی خریدم و فروشنده جهت انجام تعویض پلاک وکالت 6ماهه به من داد،
بعد از گذشت 2ماه متوجه شدم یکماه پس از خرید خودرو دادگاه بعلت بدهی صاحب پلاک دستور توقیف داده،
صاحب پلاک میگه باید زودتر تعویض پلاک میکردی
ولی هنوز وکالتم تمام نشده بود
اکنون که تاریخ وکالتم تمام شده
میتوان از فروشنده شکایت کرد؟
قولنامه دستی بود و رسید پرداخت کارتخوان را دارم.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
اگر توقیف از طریق دادگاه قیل فروش باشد
یا بعد از فروش فرق دارد
حتما میشود شکایت کرد
اما چه شکایتی ؟
اگر قبل فروش به شما توقیفی داشته شما باید اعلام عدم تنفیذ کنید و بطلان
و اگر بعد از فروش شما باشد باید اعتراض ثالث و رفع توقیف

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، راهکار قانونی شما پس از رفع مانع توقیف خودرو ، الزام فروشنده از طریق دادگاه صالح به انتقال سند رسمی مالکیت خودرو است . تا موقعی که مانع قانونی توقیف خودرو مرتفع نگردد ، الزام قانونی فروشنده به انتقال سند رسمی مالکیت خودرو از طریق دادگاه صالح امکان پذیر نخواهد شد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به عنوان معترض ثالث همراه بامدارک و مستندات به دادگاه مراجعه کنید،ازاینرودراعتراض ثالث اجرایی درصورتی که اعتراض مستندبه حکم قطعی یاسندرسمی مقدم باشدرفع توقیف بدون سپردن تأمین ودرغیراین مورددرصورت تشخیص دادگاه درقوی بودن دلایل بازهم بدون سپردن تأمین،وکالت شماموردقبول دادگاه خواهدبود .موفق باشید