مشاوره حقوقی رایگان - خسارت زمین

با سلام
زمینی به متراژ 100 متر در سال 1355 در طرح اتوبان تهران قم توسط وزارت راه تسخیر گردیده و اینکه میخواهیم خسارت آن را دریافت کنیم با توضیح اینکه آن زمان پدر ما مدتی دنبال حق و حقوق خود بود ولی بدلیل بی سوادی و نداشتن اطلاعات دیگر توان ادامه مراحل را نداشت هم اکنون که از وزارت راه پیگیر شدیم گفتند اولا اینکه این پروژه قبل از انقلاب است و آن زمان بابت همچنین مسائلی دولت مبلغی را پرداخت نمیکرد دوما اینکه وزارت راه اتوبان را ساخته و تحویل بهره بردار یعنی شهرداری تهران قرار داده و لیکن از حیطه وزارت راه خارج است و در ادامه با توجه به قانون قبل از سال 1358 خسارتی به این زمین مسکونی سند دار رسمی تعلق نمیگیرد.
لطف بفرمایید راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر فرمایششان صحیح نیست به کمک وکیل مجرب امکان اخذ نتیجه را دارید