مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مهریه زن ثیّبه که فقه نظر داده قانون محاکم چه حکمی دارند؟

با سلام و احترام

در مورد مهریه خانمی که با عنوان دوشیزه ازدواج کرده ولی بکارتش را قبل از ازدواج از دست داده به فرض گذشت زمان (6 سال) از فسخ نکاح و تدلیس و... که دیگر شکایت راه به جایی نمی برد، (ولی مدارک مستند اقرار به دفعات به تاریخ شهریور 96 از زوجه موجود است) فقه حکم به تعدیل مهریه براساس مهر دوشیزه و باکره و غیر باکره و بر اساس عرف محل و سال ازدواج و شانیت و... زوجه داده است. (ثیّبه)

آیا در قوانین خانواده و محاکم ماده ای در این خصوص می باشد یا چون قانون سکوت اختیار کرده طبق نظرات شرعی تعدیل می شود مانند نصف یا یک سوم مهریه و ...

سپاس از امعان نظرتان.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قبلا اینجانب و همکاران محترم به سوال مذکور پاسخ قانونی الکترونیکی رایگان و مجانی ارائه نموده ایم و طرح مجدد سوال بلاوجه و بی مورد است .

یک وکیل

به همان فقه مراجعه نمایید

پرسشگر :

سلام چون چند وکیل محترم در مشاوره حضوری نظرات متفاوتی ارایه کرده بودند که با هم همخوانی نداشت از شماراهنمایی خواستم که ماده واحده ای دارد یانه !تا وحدت رویه قضایی را بدانم و تشکیکی که همکاران تان ایراد کرده بودن برطرف شود.منت نهادن موکد بررایگان بودن مشاوره کار صحیحی نیست.

یک وکیل

پاسخ سوال دوم : متقاضی مشاوره حقوقی با مراجعه به دفتر وکیل دادگستری جهت اخذ مشاوره حقوقی متحمل هزینه حق المشاوره افزون بر 50/000 تومان می شود و به نظر واحد قانونی نمی رسد (به دلیل اینکه ممکن است وکیل مربوطه تفسیر شخصی خود را از قانون ارائه دهد و نه تفسیر قانونی را) آنوقت شما توقع دارید با مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان و مجانی که اخیرا باب شده به نظر واحدی از جمیع نظرات مطرح شده برسید ؟!

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پاسخ اینجانب وهمکاران محترم کامل بود، منتی ازباب پاسخ به سؤال کاربران عزیزراهیچکس ندارد،لذا کاربرعزیزرشته حقوق بسیاروسیع وعمیق است چنانچه قانع نشدیدبایکی ازهمکاران تماس تلفنی یاحضوری داشته باشیدحتما باشرح حالی که ازشماخواهندگرفت بیشترراهنمایی خواهندکرد.موفق باشید