مشاوره حقوقی رایگان - لغو ممنوعیت تحصیلی

سلام. مکاتبه شد اما سازمان سنجش گفت در حیطه نظام وظیفس. سوال این است که مگر رای لازم اجرا نیس؟
از کجا بفهمیم اصلا این قانون شامل ما هست یا نه؟
نظام وظیفه هم در جواب ما میگوید در حد حرف هست و اجرایی نمیکنیم. تکلیف ما چیست بنظر شما دفترچه اعزام پست کنم یا از یکسال مهلتم برای کنکور مجدد و قبولی پزشکی استفاده کنم و با این رای معافیت تحصیلی بگیرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ابتدای سوالتان نامفهوم هست ولی انتهای سوال به نظر میرسد از مهلت استفاده کنید شاید به نفعتان باشد ( سوال مبهم هست امکان پاسخگویی دقیق وجود ندارد )