مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه درصد دیه

سلام و خسته نباشید
در برگه ی کارشناسی پزشکی قانونی موارد زیر ذکر شدن میخواستم ببینم این موارد چند درصد خواهند شد

1-جرح (دامیه) پیشانی 2- جرح (حارصه) سمت چپ صورت و سمت راست بینی و زیر پره راست بینی و لب تحتانی 3- جرح (حارصه) ساعد و پشت دست چپ و ساق راست و خلف مچ پای چپ و روی پای راست 4- جرح (دامیه) قدام قفسه سینه صدری چپ ( ارش یک درصد از دیه کامل) 5- تورم بینی ( ارش سه دهم درصد از دیه کامل )

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اجرای احکام محاسبه خواهد کرد . سایت حاضر جهت ارایه راهکار راه اندازی شده نه محاسبه میزان دیه