مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام اگر زن کل 300 سکه مهریه را از ثبت به اجرا بگذارد. و یک چهارم حقوق مرد را بگیرد و بخواهد همزمان از طریق دادگاه نیز اقدام کند آیا میتواند تعدادی از سکه ها را در دادگاه به اجرا بگذارد؟؟؟ مگر نباید پرونده در ثبت ببندد که با این کار پرونده بسته نخواهد شد ایا این استدلال مورد تایید دادگاه است و دادخواست زن رد میشود؟؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام امکان مطالبه از هر دو مرجع وجود دارد بطوریکه مقداری از ثبت و مابقی از دادگاه مطالبه شود ولی نمیتوان همه 300 تا رو از هر دو مرجع تقاضا نمود؟