مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض برای اعسار مهریه

سلام نامزدم برای مهریه درخواست اعسار داده و دادگاه مبنی بر اینکه ایشون بیکار هستن و هیچ اموالی ندارن پیش یه سکه و هر6 ماه یک سکه بریدند در حالی که ایشون یک سال پیش برای ندادن نفقه به دروغ یه دستگاه خونه اجاره کردند و حتی وسایل خونه رو هم تکمیل کردن که از راه عدم تمکین نفقه ندن و من هم نفقه نگرفتم اما برای مهریه قاضی نباید توجه کنه که این آقا داشتن که یه خونه اجاره کنند به اضافه اسباب زندگی اما الان که به مهریه رسیده میگه هیچی ندارمو بیکارم.... ایا اگه من اعتراض بزنم در این مورد تاثیری در رای دارد یا خیر؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام موارد اعتراض خود را مفصل شرح دهید . امکان اینکه دفعتا واحده پرداخت شود نخواهد بود ولی شاید تعداد پیش افزایش و شاید موعد 6 ماهه کاهش یابد بسته به دلایلی دارد که ارایه میکنید .

زهرا غریب زاده

زهرا غریب زاده :

استان :

با سلام. قطعا شما اعتراض بزارید اما به دلیل تورم بی سابقه جامعه متاسفانه قوانین مهریه و اعسار برای اقایون تغییر کرد و راحت تر اعسار ایشون رو قبول میکنن