مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در فروش و گرانفروشی

با سلام
خودرویی را از طریق آگهی برنامه ... یافتم که متعلق به یک نمایشگاه بود و پس از مراجعه به گفته مباشر نمایشگاه برای اینکه کمیسیون ندهم از من خواست قولنامه خام از کتابفروشی تهیه کنم و قولنامه تنظیم نماییم. در قولنامه ذکر شده که خودرو فاقد رنگ و صافکاری است لیکن پس از مراجعه به کارشناس در روز بعد متوجه ضربه به شاسی خودرو گردیدم و به نمایشگاه مراجعه کردم که از بازپس گیری خودرو امتناع ورزید و امروز و فردا کرد.
از طریق تعزیرات شکایت کردم لیکن متوجه شدم که صاحب پروانه کسب فرد دیگری است و اصلا مباشر در جواز کسب وجود ندارد و امروز در جلسه هیات بدوی صاحب پروانه کسب مدعی شد که فروشنده شاگرد ایشان بوده و اصلا ایشان دخالتی در خرید و فروش نداشته است.
با توجه به کشیده شدن مبلغ خودرو در دستگاه پوز نمایشگاه و معامله خودرو در نمایشگاه آیا صاحب جواز کسب به عنوان متولی واحد صنفی از شمول قانون تعزیرات مستثنی میباشد و ماده 59 فصل هشتم تعزیرات شامل ایشان نخواهد شد؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر ایشان پاسخگو باید باشند و شاگردشان به نیابت از ایشان عمل بیع انجام داده به کمک وکیل مجرب میتوانید نتیجه بگیرید