مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن خانم توسط شوهر

با سلام میخواستم بدونم چجوری میشه ثابت کرد که زوج خودش زوجه رو بیرون کرده ؟؟با توجه به اینکه شوهر من سر هر دعوا به من میگه برو و چندین بار منو بیرون کرده و خودش میگه برو خونه بابات ولی پسرمو که سه سالشه ازم میگیره و نمیزاره ببرم با خودم و من به خاطر پسرم و اینکه هدف ایشون رو می‌دونم چیه (ایشون میخاد من خودم برم و نتونم درخواست نفقه و مهریه بکنم چون خودم رفتم) برای همین تا حالا خونه ترک نکردم دفعه آخری وسایل منو گذاشت دم در و بعد کتک کاری می‌گفت برو که دیگه ایندفعه ساکت نموندم و جلوی در داد بیداد کردم و شلوغ کردم میخواستم زنگ بزنم پلیس ولی نشد و منو بزور کشوند داخل ولی من صدای دعوا و کتک کاری و ... و اینکه همش منو بیرون میکرد رو ضبط کردم میخواستم بدونم میتونم از این صدای ضبط شده تو دادگاه برای عدم حسن معاشرت و عدم امنیت جانی استفاده کنم و ثابت کنم خودش منو بیرون می‌کنه چون روز تعطیل بود فقط خانم یکی از همسایه ها خونه بود و اومد میخواستم بدونم شهادت یه نفر خانم می‌تونه کافی باشه؟؟ دفعه های قبلی دعواها تو خونه بوده شاید کسی از همسایه ها زیاد چیزی ندونه چون بجز دفعه آخر سرو صدا نکردم و اینکه چند سال پیش کسی به جرم مزاحمت ازش شکایت کرده آیا از این شکایت بر علیه شوهرم میتونم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا بیرون بودن یا داخل خانه بودن ارتباطی به مطالبه مهریه نداره . ثانیا مطالبه نفقه رو اگر خودتون برین یا بیرون کننتون میتونین تقاضا کنین ولی در صورتیکه شوهر تقتضای تمکین کنه باید تن به تمکین بدین وگرنه ناشزه محسوب میشین و از خرجی می افتین
سوم اینکه صدای ظبط شده چندان کارایی نخواهد داشت دوربین و فیلم بهتر از صدا هست چون صدا مشخص نیست کی به کیه
چهارم اینکه یک نفر خانم شاهد هم میتونه دلیل اثبات باشه ولی همراهش باید سوگند نیز یاد کنین همون شاهد هم میتونه به نفع شما بگه اونروز کسی داخل ساختمون نبود