مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

سلام من میخوام برم ترکیه و دقیقا 19/8/1395
پاسپورت گرفتم، پایان خدمت دارم، پاسپورتو زمانی که پاسپورت گرفتم مشمول بودم، باید پاسپورتمو جدید کنم؟ اگه پرونده داخل دادگستری داشته باشم بازم میتونم برم؟ یا اگه یا با کفالت بیرون اومده باشم میتونم برم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرف داشتن پرونده در دادگستری ، تا زمانیکه حکم محکومیت صادر نشده و به اجرای احکام نرفته مانع خروج از کشور نیست.
اما در خصوص اعتبار پاسپورت یک بحث دیگر است که در صلاحیت پلیس 10 است. ازآنجا پیگیری کنید.