مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمكين به حق قانونی از سهم الارث

سلام. خسته نباشيد پدرم فوت كرده و كل وراث دو برادر و يک خواهر هستيم انحصار وراثت گرفته ايم و گواهی ماليات بر ارث را هم اخذ و پرداخت كرده ايم و سهم الارث هم در برگه انحصار وراثت طبق قانون (پسر دو برابر دختر) ذكر شده است حال خواهرمان اعتراض دارد و ميگويد ماترک بايستی تقسيم بر سه شود و همه مساوی بگيرند هر چند كه خواسته اش وجاهت قانونی ندارد ولی احتمال ميدهيم موقع فروش املاک (دو دستگاه آپارتمان) حاضر به همكاری و حضور جهت فروش نشود در اين حالت چه بايد كرد ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان اگر به رضایت امدند که هیچ در غیر اینصورت می توانید از دادگاه اجراییه و یا دستور مقتضی دریافت دارید.
عدم حضور ایشان برای روش نیز خللی به مبحث فروش وارد نمی نماید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت عدم همکاری خواهر شما، هریک از ورثه میتواند با مراجعه به دادگاه تقاضای تقسم ترکه را بخواهد و عدم همکاری ایشان مانع اجرای حکم تقسیم ترکه نخواهد بود و حکم طبق قانون اجرا خواهد شد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازطریق اجرای احکام درخواست نماینده ازدادگاه جهت انتقال سندبه قدرالسهم خواهر داشته باشید.موفق باشید

یک وکیل

سلام علیکم