مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت یک ماه اجاره بعد از اتمام قرارداد

من یه واحد اجاره کردم که یک سال قرارداد به پایان رسید الان صاحب خانه مبلغ دو برابر را درخواست کرده البته ما دوبار برای صحبت کردن به مشاور املاکی که قرارداد در ان تنظیم شد رفتیم ولی ایشان نیامدن. ایا با پرداخت ماه سیزدهم به همام مبلغ قبل قرارداد تمدید میشود (به گفته مشاور املاک)

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. باید قرارداد جدید تنظیم شود وگرنه مالک حق تخلیه دارد