مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم دیه شکستگی حفره چشم راست پرویزنی (هاشمه) و تورم هردو پلک چشم راست و تورم پشت سر با جسم سخت بعلاوه شش دهم درصد از دیه کامل 6/. ارش به شاکی دادن میخاستم بدونم چقدر میشه چون متهم شدم باید پرداخت کنم و آیا میتوان به زیاد بودن صدمات اعتراض کرد؟ آیا کم میشود یا خیر اگر ممکن هست مبلغ دقیق یا حدودی آن را بگویید. متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما می توانید اعتراض کنید اما تعیین میزان دیه در تخصص وکلا نمی باشد هرچند می توان با مراجعه به وکیل و یا وقت مشاوره و ارایه پرونده از ایشان خواست عهده دار محاسبات مربوطه شوند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دوست عزیز محاسبه میزان خسارت بدنی در اینجا و از حوصله این سایت خارج است پرداخت دیه از ناحیه شما منوط به صدور حکم محکومیت قطعی میباشد امکان اعتراض به زیاد بودن صدمات در عمل برای شما نتیجه ای نخواهد داشت اما میتوانید در انتها تقاضای تقسیط نمایید

یک وکیل

سلام علیکم