مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

عرض سلام و خسته نباشید. میخواستم محاسبه کنید درصد دیه من چقدر میشه. 1شکستگی در ستون فقرات در تنه مهره دوم و سوم کمری 2شکستگی دنده های اول دوم هفتم هشتم و نهم غیرمحیط قلب در سمت چپ قفسه سینه 3دنده های سوم چهارم پنجم و ششم محیط بر قلب 4جراحت دامیه بخیه شده در زیر چانه 5جراحت دامیه بخیه شده در بازوی راست 6تجمع خون وسیع در سمت چپ قفسه سینه که تحت تعبیه لوله داخل قفسه سینه در سمت چپ قرار گرفت 7له شدگی بافت هر لوب ریه در طرف راست و چپ 8لگن شکستگی قوس فوقانی و تحانی عانه راست 9شکستگی استخوان خاجی در سمت راست 10جراحت حارصه در پهلوی راست و پهلوی چپ11جراحت حارصه در قدام زانوی راست و قدام ساق پای راست 12جراحت حارصه در قسمت میانی ساعد راست 13جراحت حارصه در ناحیه بینی. با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد. محل حاضر جهت ارایه راهکار های حقوقی است نه محاسبات ریاضی . موفق باسید

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام و درود خدمت شما
دیه شما اگر ستون فقرات بدون عیب خوب شود و بدون محاسبه ارش له شدگی که توسط قاضی تعیین میگردد چیزی حدود 141210000 تومان میشود ولی اگر ستون فقرات معیوب باشد دیه ستون فقرات شما دیه کامل خواهد بود و علاوه بر موارد دیگر خواهد بود.
در پناه خدا باشید