مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت پرداخت مهریه

خانم بنده 14 ماه خونه ترک کرده و رفته خونه مادرش. عدم تمکین زدم و رای به من دادن. ظاهرا برای مهریه دارن درخواست مهریه میکنن. خونه 3 واحده داریم که هر 3 واحد بنام پدرم هست ولی یکی از واحدها وامش بنام بنده هست. ماشین دارم و میخوام بنام پدرم یا برادرم بزنم. بنام بستگان درجه 1 بزنم مشکلی نیست یا بنام بستگان درجه 2 ؟؟ دریافتی حقوق من دومیلیون و پونصد هست. وضعیت اقساط چطور میشه؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

در مورد اعسار و تقسیط مهریه ، بسته به نظر قاضی شعبه و دلایل و مدارکی که دال بر عدم بضاعت مالی میدید داره

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیاز به مشاوره دارید با وکیل تماس بگیرید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایشان میتوانند از بابت مهریه خود اموال منقول و غیر منقول و حتی وجوه تودیعی شما را بابت دین شما از باب مهریه توقیف کندو نقل و انتقالات بعداز مطالبه مهریه میتواند شائبه فرار از دین را تداعی کند .