مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین مسکونی اوقافی جهت مهریه

با سلام
همسر بنده مهرماه سال 96 بابت مهریه خود از طریق اداره ثبت اقدام به توقیف زمین مسکونی اوقافی بنده نموده است. و این زمین تمام دارایی بنده میباشد. و غیر از این ملک چیزی ندارم.
با توجه به اینکه ماهانه یک چهارم از حقوقم نیز بابت مهریه کسر میشود آیا راه حلی برای رفع توقیف زمین و استرداد زمین به نفع اینجانب وجود دارد؟
در چه صورتی امکان فروش زمین برای اینجانب مقدور میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، راه حل قانونی اینست که دین و بدهی خود را به همسرتان بپردازید و ملک را از توقیف ، فروش و در غیر اینصورت به تحت تملک در آمدن زوجه خارج نمائید .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

سلام در سوال شما درمورد زمین نوشته شده اوقافی هستن اگر درست نوشت شده باشه واین زمین وقف شده باشه چون مالکیت ان تغییر کرده است قابل توقیف نیست اما اگر زمین عادی ودر ملکیت خود شما باشد کسر حقوق شما مانع از توقیف زمین نیست چون همسرتون تا اخرین ریال مهریه خود اگر مالی از شما بدست اورده باشد میتواند توقیف کند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در مورد ملک اوقافی شما مستاجر اوقاف هستید و نه مالک عرصه و امکان توقیف ملک اوقافی وجود ندارد .میتوانید با این مبنا تقاضای رفع توقیف بنمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر .در هیچ صورت.یاالله